Open weekend op biologische boerderij Hoeve Doelwyck

In het weekend van 28 en 29 september opent de biologische boerderij, Hoeve Doelwyck, in samenwerking met Rotterdam de boer op! haar deuren. Een uniek moment om meer te weten te komen over deze bijzondere boerderij en de biologische landbouw.

Tijdens het open weekend zijn er veel verschillende activiteiten. Maak een rondje met de boer over het veld, pers sap van appels uit de boomgaard, luister naar interessante verhalen van de 'organic ambassador', leer meer van een roofvogelexpert en een bodemdeskundige en maak kennis met Rotterdam de boer op!.

Ontdek het lekkerste brood, laat je inspireren door kookdemonstraties, proef van allerhande lekkers en ga in gesprek met de mensen die zorgen voor jouw eten: Over biodiversiteit, over wat natuurinclusief telen nu precies inhoud, wat de meerwaarde is van de korte keten en van biologisch en voor welke uitdagingen een biologisch boer soms komt te staan. 

Natuurlijk is ook de boerderijwinkel geopend, zijn er diverse kinderactiviteiten en kun je tussen de bedrijven door genieten van koffie, thee en gebak op het terras, bij mooi weer buiten en anders in de rustieke boerenschuur.  En vergeet vooral niet te genieten van de rust en de weidsheid van het Hoeksche Waardse polderlandschap!

Wanneer

  • Zaterdag 28 september 2024 10.00 - 16.00 uur
  • Zondag 29 september 2024 11.00 - 16.00 uur

Locatie